Toonzaal in Poperinge met doodskisten, urnen, rouwstukken & meer

 
 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Demuys Begrafenissen in Poperinge: onze toonzaal

U vindt bij Demuys Begrafenissen in Poperinge niet enkel een funerarium, maar ook een toonzaal met allerei artikelen. Daarnaast beschikken we ook over een eigen drukkerij. 

 

TOONZAAL
In de toonzaal van vindt u een ruim assortiment rouwstenen, rouwkransen, urnen en grafversieringen. Daarnaast vindt u in onze toonzaal ook een breed assortiment doodskisten. Ook in het vinden van een gepaste grafzerk en grafstukken kunnen wij u bijstaan.
 
DRUKWERK
We verzorgen ook rouwteksten, gedachtenissen, rouwkaartjes en -brieven met kleurenfoto of met zwart-wit foto. Onze staalboeken bevatten verschillende prenten en kunnen mee naar huis worden genomen. Zo kan u in alle rust thuis met vrienden of familie de mogelijkheden doorlopen. Wij zorgen ervoor dat ons drukwerk steeds tijdig en correct afgeleverd wordt.

 

Wij begeleiden en verzorgen de uitvaart van uw dierbare overledene in de omgeving van Poperinge: Alveringem, Heuvelland en Vleteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze rouwteksten, doodskisten en urnen.