Crematies en begrafenissen in Poperinge

 

Demuys Begrafenissen in Poperinge

De bedrijfsfilosofie van Demuys Begrafenissen in Poperinge is dat ieder leven uniek is en dus ook een uniek en passend afscheid verdient. Wij werken niet met standaardformules of arrangementen, maar bieden een persoonlijke begeleiding bij het vinden van een uitvaart die het leven van de overledene weerspiegelt.

 

Zo kunt u afscheid nemen van uw dierbare overledene in ons funerarium, op een ongestoorde en rustige manier. Wij beschikken ook over een toonzaal waar wij u graag helpen bij het kiezen van een urne, doodskist, rouwkransen en meer. Een volledig overzicht van wat we voor u kunnen betekenen vindt u bij onze diensten.

 

Wij beschikken ook over een aula met 75 zitplaatsen en een 50-tal staanplaatsen. In het sas voor de aula en de inkom van het funerarium hangen er televisies, zodat een extra 100-tal mensen de begrafenis kunnen volgen. 

 

Naast de zakelijke aspecten die bij een uitvaart komen te kijken verzorgen wij ook persoonlijke bijstand. Wij zijn van de mening dat een uitvaart die beantwoord aan de wensen van de overledene en nabestaanden essentieel is om correct afscheid te nemen en het verlies een plaats te kunnen geven. 

 

Contacteer ons voor het regelen en begeleiden van de begrafenis of crematie van uw dierbare overledene in de omgeving van Poperinge: Vleteren, Alveringem en het Heuvelland. 

Begrafenissen Demuys in Poperinge, West-Vlaanderen